United Finance is trouwe partner voor tijdelijke versterking. Consulting partner voor tijdelijke projecten, in operationele en adviserende rollen.

partner in finance

Het kiezen van de juiste consulting partner is cruciaal. Bij ons vind je sterke finance professionals die inzetbaar zijn voor tijdelijke projecten, in operationele en adviserende rollen, remote en op locatie. Twijfel je nog over de duur en inhoud van je project? Geen probleem, we bespreken graag alle details tijdens een verkennend gesprek.

Tijdelijke versterking voor boekhouding, financiële uitdagingen of management.

partner in accounting

Op zoek naar tijdelijke versterking voor boekhoudkundige taken binnen jouw bedrijf? Onze gedreven consultants kunnen jou daarbij helpen. Ze zijn sterk in het opvolgen van financiële uitdagingen en het afhandelen van diverse boekhoudkundige activiteiten. Heb je andere behoeften? Let’s talk!

United Finance is de consultancy partner voor een duurzame relatie. Extra versterking in financiën.

Echte mensen

Consulting is geen product dat je uit de rekken kunt nemen wanneer je het nodig hebt, of een formule die je uit een programma kunt halen. Het vereist echte mensen met een ondernemende mindset en een can-do mentaliteit. Onze finance professionals brengen niet alleen een positieve energie met zich mee, maar ook een geweldige teamdynamiek met een mensgerichte cultuur.

Partner
op alle vlakken

Samen met onze andere business units binnen United Consulting™ hebben we een sterk netwerk in finance, HR, supply chain, business support, marketing & interim management. Zo kunnen we voor iedere opportuniteit de juiste professional inschakelen.

United Interim Management

Op zoek naar een interim manager die voor een bepaalde periode een afdeling of de business draaiende houdt? United Interim Management weet exact op welke kandidaat je zit te wachten.

United Supply Chain

Je supply chain processen op punt zetten & ondersteunen? Daarvoor zit je goed bij United Supply Chain.

United HR

Payroll, recruiting, training & development, compensation & benefits… Daarvoor zit je goed bij United HR.

We are united

United Finance – part of United Consulting™. En dat al sinds  1998.

Onze organisatie werd opgericht in 1998. Ondertussen kunnen we zeggen dat we trotse marktleider zijn in consultancy. Aan het hoofd staat nog steeds CEO & oprichter Johan Van Damme, met aan zijn zijde een gedreven team dat opereert vanuit het hoofdkantoor in Niel.

Als toonaangevende speler in de markt beschikken we over een breed scala aan professionals. Deze professionals kunnen wij dankzij onze jarenlange ervaring en connecties steeds uitdagende projecten aanbieden. Meer dan enkel het aanbieden van diensten, streven we naar het opbouwen van duurzame relaties, gebaseerd op loyaliteit en wederzijds vertrouwen.

#weareunited

United Finance, deel van United Consulting. Opgericht door Johan Van Damme.

Clients

Benieuwd welke sterke merken al partner zijn van United Consulting™ ?