Werken als consultant bij United Finance. Consultancy op niveau voor tijdelijke opdrachten.

Consultancy,
not as you
know it

Onze consultants krijgen verantwoordelijkheid, vertrouwen en vrijheid om uit te blinken. Bovendien dragen we een werkritme op mensenmaat hoog in het vaandel. Bij ons ben je geen nummer; we zijn een 100% Belgisch bedrijf dat écht om jou geeft.

Uitdagende projecten en boeiende functies bij United Consulting.

Jouw
carrière

Ontdek uitdagende projecten en boeiende functies bij vooraanstaande bedrijven. Bij ons bepaal jij mee je carrièrepad. Wil je graag veel bijleren? Geen probleem, de trainingen van collega’s met tien jaar ervaring zitten boordevol inspirerende succesverhalen en waardevolle inzichten. Ben je klaar voor een reis vol uitdagingen en groeimogelijkheden?

100% BELGISCH & ONAFHANKELIJK

We zijn geen deel van een groot, buitenlands bedrijf en zijn niet beursgenoteerd. Hierdoor staan al onze beslissingen in het teken van duurzame groei voor onze medewerkers en klanten.

MARKTLEIDER IN CONSULTING

Als gevestigde speler bieden we aanzienlijke voordelen: een breed scala aan projecten, zowel in locatie als inhoud, en meer dan 25 jaar expertise in consulting, waardoor we goed begrijpen hoe de sector functioneert.

PERSOONLIJKE AANPAK

Bij ons geen strakke pakken en corporate cultuur. We zijn sterk gegroeid, maar van oorsprong nog steeds een familiebedrijf. En dat voel je meteen als je bij ons op kantoor komt. Een persoonlijke aanpak staat hier centraal.

Meet our people

Benieuwd hoe het is om deel uit te maken van United Finance?

Deze video’s geven je alvast een beeld van onze unieke bedrijfscultuur.